Baby-Gift.nl

Woezel en Pip

Product vergelijk (0)


Cadeaudoos Pip

Cadeaudoos Pip

Cadeaudoos Pip.Deze cadeaudoos is erg leuk om te geven als kraamcadeau of om te gegeven als zwangerschapscadeau op een baby shower. De Cadeaudoos van Pip bevat een knuffel, een knuffeldoekje en een speenke..

€24,95 Excl. BTW: €20,62

Cadeaudoos Woezel

Cadeaudoos Woezel

Cadeaudoos Woezel.Deze cadeaudoos is erg leuk om te geven als kraamcadeau of om te gegeven als zwangerschapscadeau op een baby shower. De Cadeaudoos van Woezel bevat een knuffel, een knuffeldoekje en een s..

€24,95 Excl. BTW: €20,62

Pip Muziekdoosje

Pip Muziekdoosje

Pip houdt wel van een leuk muziekje op zijn tijd. Daar wordt hij helemaal rustig en vrolijk van. Gelukkig draagt hij een muziekdoosje in zijn buik zodat hij naar muziek kan luisteren wanneer hij dat wilt.Snelle..

€12,50 Excl. BTW: €10,33

Woezel en pip autostoelspeeltje

Woezel en pip autostoelspeeltje

Een lekker rustig kind achterin de auto. Dat is wat elke ouder graag wil. Dit makkelijk te bevestigen Woezel en pip autostoelspeeltje houdt de kleine zoet met zachte Woezel en Pip hangers. Snelle levering! Als ..

€14,95 Excl. BTW: €12,36

Woezel en pip boxspiraal

Woezel en pip boxspiraal

Een box is ook maar een saai ding als er niets aan hangt. Woezel en Pip brengen daar verandering in met hun zachte en schattige boxspiraal.Snelle levering! Als u voor 12uur middags besteld wordt uw bestelling d..

€16,95 Excl. BTW: €14,01

Woezel en pip spenenketting pip

Woezel en pip spenenketting pip

Spenen uitspugen en vervolgens kwijtraken, het gebeurt te vaak. Woezel en Pip bieden de oplossing door hun spenenketting te bevestigen aan de speen. Zo raakt hij nooit meer kwijt. Dit is de Pip versie.Snelle le..

€7,25 Excl. BTW: €5,99

Woezel en pip spenenketting woezel

Woezel en pip spenenketting woezel

Spenen uitspugen en vervolgens kwijtraken, het gebeurt te vaak. Woezel en Pip bieden de oplossing door hun spenenketting te bevestigen aan de speen. Zo raakt hij nooit meer kwijt. Dit is de Woezel versie. Snell..

€7,25 Excl. BTW: €5,99

Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7

De waardering van www.baby-gift.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 65 reviews.