Baby-Gift.nl

Over Baby-gift


1/SNEL

Wij zijn gespecialiseerd in persoonlijke geschenken in kleine oplagen. Wij kunnen uw ideeën snel en effectief verwezenlijken op uw persoonlijke geschenken. Wij leveren al onze producten uit eigen voorraad, zodat u uw persoonlijke cadeau snel kan overhandigen. Daarnaast beschikken wij over een eigen in-house borduurservice en DTP-Afdeling voor uw gepersonaliseerde geschenken. Heeft u zelf ideeën voor een kraamgeschenk maar kunt u dit niet vinden op onze site? Wij staan open voor ideeën en persoonlijke wensen. Ook voor zakelijke klanten leveren wij geschenken desgewenst op factuur.


2/ EERLIJK

Wij houden van open en eerlijke communicatie, zodra u uw bestelling heeft geplaatst ontvangt u direct van ons aanvullende informatie van uw bestelling. Wanneer uw bestellig is aangeboden ter verzending krijgt u hier real-time (direct) een bericht over per e-mail. Zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Uiteraard kunt u ook alvorens u een bestelling bij ons plaats contact opnemen. Wij staan altijd klaar voor uw ideeen of gedachten om er samen een speciaal geschenk van te maken. 

3/ SERVICE

Zoals u kunt zien hebben wij een hoge beoordeling bij www.webwinkelkeur.nl. Hier zijn wij erg trots op en streven ernaar om onze service op dit hoge niveau te houden. Wij verzenden wekelijks nadat u uw bestelling van ons hebt ontvangen een korte persoonlijke e-mail waarin we u vragen hoe u Baby-Gift heeft ervaren. Onze klanten waarderen deze interactie en bedanken wij dan ook voor het schrijven van een review. Wij staan 100% achter onze producten, want u gunt uw baby toch ook alleen het allerbeste? Mocht er onverhoopt toch iets niet volledig naar wens zijn dan horen wij dit graag van u. Zodat wij dit alsnog volledig voor u in orde kunnen maken.


4/ KWALITEIT

Kwaliteit en flexibiliteit staan voorop bij Baby-gift. We verkopen alleen producten van een hoge kwaliteit. Alle producten zijn uitvoerig getest voordat ze verkocht worden en op onze webshop worden geplaatst. Mocht u ondanks de goede voorzorg toch een opmerking hebben over een product neem dan vooral contact met ons op. Wij kijken altijd wat wij voor u kunnen doen en nemen dit zonodig mee voor de verdere verkoop van het product, zodat wij onze kwaliteit ook in de toekomst kunnen blijven garanderen.


De waardering van www.baby-gift.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 83 reviews.