Baby-Gift.nl

Bezorg informatie en bestellen

Online winkelen

Gemakkelijk online winkelen, www.baby-badjas.nl is 24 uur per dag, 7 dagen per week open. Heel veel leuke artikelen kunt u online bestellen, op het moment dat het u het beste uitkomt.


Thuisbezorgen
Bestellingen die u laat thuisbezorgen, worden na 2-4 werkdagen geleverd. Als u voor 12uur middags op werkdagen een bestelling plaatst bij ons (afhankelijk van uw bestelling en wensen) word uw bestelling dezelfde dag nog aangeboden ter verzending. Wij verzenden onze pakketten via PostNL. 

Alle prijzen op de website zijn exclusief verzendkosten, tenzij anders aangegeven. Verzendkosten met Track & Trace binnen Nederland zijn €7.50 per bestelling. Daarnaast leveren wij aan 110000 huishoudens voor een lager aantrekkelijk tarief uw pakketje af. In de omgeving Alkmaar en omstreken bezorgen wij gratis uw pakketje. Zie voor de exacte verzendkosten het afrekenscherm. U ziet de verzendkosten voordat de overeenkomst tot stand komt. 

Bij bestellingen met een bedrag van meer dan € 50,-, is het verzenden gratis binnen Nederland. Verzending vindt plaats na ontvangst van de betaling. 6 dagen per week, van maandag t/m zaterdag, worden de enveloppen en pakketten aangeleverd aan PostNL. De zendingen worden de dag na het aanleveren aan PostNL naar u verzonden (behalve op zondag en maandag). U kunt via Track & Trace zien op welk tijdstip het pakket bij u wordt bezorgd. U krijgt de Track & Trace code via de mail aan het einde van iedere werkdag. 


Hoe kan u de bezorgtijd wijzigen?
Wist u dat 64% van de ontvangers graag invloed wil hebben op waar en wanneer er bezorgd wordt? Daarom is het vanaf nu ook mogelijk om bij ons de eerste bezorging aan te passen. Wat betekent dit precies? U kan al vóór de bezorging aangeven waar en wanneer u het pakket wil ontvangen. Ideaal voor degene met een drukke agenda. Komt het dan nog steeds niet gelegen? Dan kan u het eenvoudig bij de dichtstbijzijnde PostNL locatie laten bezorgen. Adres veranderen

Helaas kunnen wij het afleveradres niet meer veranderen nadat een bestelling id verstuurd. Het pakket wordt niet opnieuw verzonden indien u het pakket niet in ontvangst heeft kunnen nemen. Als u bij het plaatsen van uw bestelling een verkeerd adres heeft ingevuld waardoor het pakket retour komt of 'zoek' raakt, bent u zelf als klant verantwoordelijk voor de gevolgen van het verkeerd invullen van het adres. Controleer uw adres zorgvuldig voordat u de bestelling plaatst!Borduren of bedrukken


Op een groot gedeelte van ons assortiment kan u een naam laten borduren of bedrukken. U dient hiervoor twee opties te selecteren in het keuzemenu aan de rechterkant, het lettertype en de kleur waarin de naam gemaakt dient te worden. Als u kiest voor borduren kiest u het te borduren lettertype en de kleur borduurgaren. Voor bedrukken kiest u ook een lettertype en dan de kleur op te bedrukken.  

Voor het borduren en het bedrukken zijn verschillende lettertypes en verschillende kleuren beschikbaar. Dit staat aangeven bij de omschrijving van het product en als u een keuze maakt in het keuzemenu. De lettertypes die alleen gebruikt worden voor borduren, daar staat extra achter tussen haakjes borduren.  
Indien u een verkeerd lettertype selecteert, als u bijvoorbeeld iets geborduurd wilt maar kiest voor een lettertype om te bedrukken, dan zullen wij u een email sturen om te vragen of u het juiste lettertype wilt doorgeven. Vernemen wij na 24uur niks van u dan kiezen wij zelf het lettertype uit en verzenden wij uw bestelling.
De waardering van www.baby-gift.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 83 reviews.